Rapcore Fest Brute Boul!

HET RAPCORE FEEST VAN HET JAAR!

Zie hier het Facebook evenement

Het Rapcore Collectief is een samenwerking van de rapcore/raprock bands STEENkoud, Tunnelvisie, 12:04, Rank and File en Plutonium

Line up:
----------------------------------
STEENkoud 

De SK-squad brengt het in het Nederlands, eigen werk met hier en daar een cover, maar dan wel overgoten met een STEENkoud-sausje. Bij het componeren van de nummers laten de leden zich inspireren door alles wat muziek is en waar het SK hart harder van gaat kloppen. Teksten zijn soms persoonlijk, soms confronterend, soms feestelijk, soms kritisch maar altijd Nederlandstalig!
----------------------------------
12:04

een vette mix van rock, funk , rap en andere stijlen zorgt voor een groovy repertoire , een verrassende mix die dateert uit de brede muzikale achtergrond van de bandleden. Met een Energieke show die staat als een huis!
----------------------------------
Plutonium Nedermetalpunkfunkhop

Plutonium staat bekend om zijn spetterende live show`s met een hoog gehalte humor en een flinke dosis energie. De muziek van Plutonium moet je daarom niet alleen horen maar ook ervaren!
----------------------------------
Rank & File

Inspiratie wordt gehaald uit maatschappelijke thema's en persoonlijke ervaringen die met ruige raps en heavy beats energiek gebracht worden. Deze crossover van rap en rock geeft een aparte sound die in deze tijd weinig te horen is. Deze gasten rocken elke tent plat!
----------------------------------
Tunnelvisie

De harde, bonte en melodieuze muziek samen met de keiharde recht voor zijn raap Brabantse teksten van Joris (denk hierbij eerder aan Osdorp Posse dan Frans Bauer) vormen een sterk geheel wat zich Tunnelvisie noemt. Onder het motto ”Beter goed genoten dan je leven naar de klote!!!” bestormen deze mannen het podium.

Muziek checken?
http://www.steenkoud.nl/
http://www.tunnelvisieband.nl/
http://www.rankandfile.nl
http://www.twelve04.com/
http://www.plutonium.nl/

Damage: 5,-


Datum & Tijd

zaterdag 17 oktober 2015 vanaf 20:00u

Locatie

Boulevard, Breda